Töötoad rahvatantsijatele 2019

Ilma Adamsoni Tantsukool kutsub huvilisi rahvatantsurühmadest üks kord kuus reedeti toimuvasse avatud töötuba-tundi.
Oodatud on kõik rahvatantsijad, kes soovivad oma keha tundma õppida läbi tantsu. Tantsija saab töötoas proovida erinevaid põhiliikumisi – eesti rahvatantsu, rahvaste tantsude, kehakooli ja koordinatsiooni valdkonnast. Samuti tutvuda märkimisväärsete tantsudega meie põhivarast. Harjutuste kaudu õpib tantsija end väljendama ja tundma rõõmu tantsimisest ning saab oskuse pakkuda elamust vaatajale.
Miks peaksid tulema? Selleks, et arendada oma kehateadlikkust, oskaksid tantsu endast läbi lasta oma kehakeele kaudu nii, et tants hakkab sinus helisema. Lisaks saad teadmisi rahvatantsu ajaloost – selle kauni kunsti alusepanijatest Anna Raudkatsist, Ullo Toomist jt.
Tule ja harjuta – ees on Juubeli Tantsupidu!
„Tants on nagu muusika läbi kehakeele„ – Ilma Adamson

Töötoad toimuvad:

25. jaanuaril kell 17:00 – 21:00, Tallinna Teeninduskoolis, Majaka 2, aulas.

22.veebruaril kell 17:00 – 21:00, Tallinna Teeninduskoolis, Majaka 2, aulas.

22. märtsil kell 17:00 – 21:00, Tallinna Teeninduskoolis, Majaka 2, aulas.

26. aprillil kell 17:00 – 21:00, Tallinna Teeninduskoolis, Majaka 2, aulas.

Registreerida saab SIIN